[spacer height="300px"]

De Organic Face Care producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver en dierproefvrij. Met biologische ingrediënten en zonder chemisch synthetische kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen (parabenen).

De Organic Face Care producten van Botanical Beauty verzorgen uw huid intensief, dag en nacht.
Zij ondersteunen het herstel van uw huid en ze zijn zeer rijk aan biologische ingrediënten. 100% zoals moeder natuur het heeft bedoeld.

Reinigingsmelk

Botanical Beauty Reinigingsmelk
Zachte en milde reiniging voor gelaat en decolleté. Door toepassing van heilzame kruiden, aroma oliën en voedende biologische ingrediënten, zoals o.a. jojoba olie en aloë vera, wordt het biologische evenwicht van de huid hersteld.
150 ml €17,50

Reinigingslotion

Botanical Beauty Reinigingslotion
Door toepassing van heilzame kruiden, aroma-oliën en verzachtende biologische ingrediënten, zoals rozenwater en aloë vera, wordt het biologische evenwicht van de huid herstelt. De lotion reinigt zacht en mild tot diep in de poriën. Het verfrist en bevordert een natuurlijke doorbloeding en heeft een zacht verkoelend effect.
150 ml €17,50

Facelifting Masker

Botanical Beauty Facelifting Masker
Botanical Beauty Facelifting Masker is geschikt voor de vermoeide, schrale, vochtarme, ouder wordende huid. Geeft de huid nieuwe veerkracht door biologische oliën en kruiden, zoals Jojoba, Avocado olie en Teunisbloem. Heeft direct een vitaliserend effect. Verfrist en verzacht. Een wekelijks masker houdt de huid in topconditie. 100% natuurlijk!
50 ml €23,50

Antioxidanten Serum

Botanical Beauty Antioxidanten Serum
Botanical Beauty Antioxidanten Serum met hydraterende gelstructuur. Ondersteunt de elasticiteit en veerkracht van de huid. Gaat rimpelvorming tegen en herstelt de vermoeide, vochtarme huid. Liposomen versterken de opname van antioxidanten, vochtcomponenten en biologische Aloë Vera. 100% natuurlijk!
50 ml €43,50

Balancing Dagcrème

Botanical Beauty Balancing Dagcrème
Botanical Beauty Balancing Dagcrème verzorgt en beschermt dankzij een combinatie van biologische ingrediënten, zoals Jojoba olie, Sheabutter, Sanddorn, Witte Thee Extract en Kamille. Deze hydraterende crème ondersteunt het biologische evenwicht van een stralende huid en is dagelijks de meest volwaardige verzorging van de huid. 100% natuurlijk!
50 ml €27,50

Balancing Nachtcrème

Botanical Beauty Balancing Nachtcrème
Botanical Beauty Balancing Nachtcrème verzorgt intens met heilzame kruiden, aroma oliën en koudperste plantaardige oliën en was. Deze unieke combinatie herstelt het biologisch evenwicht van de huid. De meest volwaardige verzorging van de huid gedurende de nacht. 100% natuurlijk!
50 ml €28,50

Multi Repair Crème

Botanical Beauty Argan Multi Repair crème (+UVA)
Argan Multi Repair Crème is een hydraterende anti-aging crème die dag en nacht verzorgt. Ondersteunt het herstel van een beschadigde of schrale huid en is rijk aan biologische ingrediënten. Het UVA filter beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van daglicht. 100% natuurlijk!
50 ml €37,50

AntiRimpel Crème

Botanical Beauty Argan AntiRimpel Crème (+UVA)
Botanical Beauty Argan AntiRimpel Crème beschermt de huid tegen de gevolgen van het ouder worden door biologische Sheabutter-, Jojoba- en Calendula olie. Ceramide zorgt voor een optimale vochtregulering en Q10 verbetert de huidstructuur door herstel van elasticiteit en stevigheid. UVA filter beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van daglicht. 100% natuurlijk!
50 ml €39,95