Het komt toch echt steeds dichter bij!

geplaatst in: Uncategorized | 0
Vandaag al weer 32 weken zwanger. Nu snappen jullie wel dat het voor mij enige planning vereist. Maar ja wat is nu het geval een zwangerschap valt natuurlijk helemaal niet te PLANNEN. Toch de agenda erbij gepakt en een soort van planning gemaakt.
16 weken dicht vond ik geen optie dus weer heel lief mijn moeder (Ieke ook schoonheidsspecialiste) aangekeken of ze toch een aantal klanten voor mij wou overnemen. Nou en wat denken je? JA.
 
Alle klanten die altijd direct weer een afspraak plannen konden zo gelukkig vooruit plannen t/m juni. Voor mij ook een voordeel zo kan ik rustig aan weer beginnen als ik er klaar voor ben.
Met nog 8 weken te gaan (als de baby op de geplande datum komt) is dit de planning.
  • De hele maand maart ga ik nog werken maar wel steeds minder dagen dus vol=vol
  • In april en mei is de salon gesloten. Een behandeling is alleen mogelijk als je deze voor april bij mij hebt gepland en je wordt behandeld door Ieke.
  • Vanaf 6 juni hoop ik rustig aan weer wat te kunnen beginnen. Afspraken die al staan worden gedaan door mij en anders door Ieke.
    Een afspraak in juni maken.
    SMS of WhatsApp: 0652289192
    Mail naar: info@schoonheidsinstituutpuur.nl
  • Vanaf 3 juli ga ik weer helemaal aan het werk en kun je een afspraak maken zoals je gewend bent:

Dan is er nog een kleine verandering als mijn verlof erop zit.
Mijn openingstijden waren altijd heel wisselend omdat ik ze aanpaste aan de werktijden van Mark. Om voor mezelf, het gezin maar ook voor de klanten meer duidelijkheid te krijgen ga ik straks op de volgende dagen aan het werk.
Behandelingen altijd op afspraak.

 Maandag: 19:00 tot 22:00
 Dinsdag: 10:00 tot 17:30
 Woensdag: 19:00 tot 22:00
 Donderdag: 09:30 tot 17:00

 

Nu hoop ik jullie zo goed te hebben geïnformeerd.  Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Wil je nog een behandeling voor ik met verlof ga? Boek snel vol=vol

Tessa